Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 08:49

Вірджинський вбивця зробив 170 пострілів за 9 хвилин

Студент політехнічного інституту Вірджинії Чо Син Хи, що розстріляв 32 людини, зробив 170 пострілів за дев"ять хвилин. До такого висновку, як повідомляє AFP, дійшли поліцейські під час розслідування масової бійні в політехе.

Слідчі зібрали вже більше 500 речових доказів, проте до цих пір не змогли наблизитися до розгадки причин, що спонукали Чо Син Хи скоїти цей злочин.

Нагадаємо, що масове вбивство у Вірджинському політесі відбулося вранці 16 квітня. 23-річний вихідець з Південної Кореї Чо Син Хи, озброєний двома пістолетами, застрелив в гуртожитку інституту двох чоловік, включаючи 19-річну Емілі Хилшер. Приблизно через дві години він з"явився в одному з учбових корпусів Вузу. Чо Син Хи заблокував три входи на факультет ланцюгами, а після протягом дев"яти хвилин розстріляв ще 30 чоловік. Потім він наклав на себе руки.

Поки поліція не може встановити, чи був між корейцем і Емілі Хилшер який-небудь зв"язок. Крім того, слідчі не можуть прийти до висновку, чи випадкові жертви масового вбивства або Чо Син Хи вибирав для розстрілу конкретних студентів.

Відомо, що Чо Син Хи абсолютно легально придбав пістолети в магазині, а патрони - на інтернет-аукціоні eBay.

Через деякий час після бійні в редакцію американського телеканалу NBC поступило передсмертне послання Чо Син Хи, в якому він звинувачує в скоєному своїх жертв, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Вірджинський вбивця зробив 170 пострілів за 9 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути