Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2007 08:29

Вірджинський вбивця писав криваві п"єси за півроку до розстрілу 32 студентів

Однокурсники студента з Південної Кореї Чо Син-хі, який убив більше 30 чоловік в політехнічному інституті Вірджинії, надали поліції написані злочинцем п"єси, в яких фігурують сцени насильства й убивства. Написання п"єс було одним із завдань курсу англійської мови і літератури, який вивчав Син-хі в інституті. П"єси були написані восени 2006 року.

За словами його однокурсників, коли майбутній злочинець здав викладачеві свої драматургічні спроби, професор звернув увагу на сцени насильства, яким були "перенасичені" написані Син-хі п"єси. Зокрема, в одній із його робіт з назвою "Річард Макбіф", розповідається про хлопця, який звинувачує свого прийомного батька в педофілії, і про його матір, яка у фіналі вбиває чоловіка, відпилявши йому голову бензопилою.

Студенти політехнічного інституту Вірджинії описують Чо Син-хі як украй замкнуту людини, схильну до приступів невмотивованої агресії. За непідтвердженими офіційно даними, студент довгий час приймав сильнодіючі антидепресанти, а за декілька тижнів до вбивства він трохи не влаштував пожежу в своїй кімнаті, декілька жінок скаржилися на настирливі переслідування з його боку. У кімнаті Чо Син-хі була знайдена записка з цілим переліком звинувачень на адресу "багатих діток" і скарг на пануючу в кампусі розбещеність.

Нагадаємо, що в понеділок студент з Південної Корєї Чо Син-хі в університеті Вірджинії убив 32 людини і поранив ще близько 30, і після цього покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову, з посиланням на AP повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вірджинський вбивця писав криваві п"єси за півроку до розстрілу 32 студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути