Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 11:34

Винуватцем масштабних пожеж у Каліфорнії виявився маленький хлопчик

У США знайшли винуватця масштабних пожеж у штаті Каліфорнія. Палієм виявився не терорист "Аль-Каїди", а маленький хлопчик, що грався з сірниками. Про це повідомляє AP. Ім"я хлопчика та його вік поки не розголошують. Відомо лише, що він дав свідчення в поліції, зізнавшись, що грався з сірниками і влаштував пожежу.

У поліції вважають, що саме через цю пожежу і почалися всі подальші. Зараз хлопчик переданий батькам, а справа направлена до окружного суду, повідомили в поліції.

У даний час пожежі в Каліфорнії ліквідовані.

Усього за 7 днів пожеж у Каліфорнії згоріло більше 200 тисяч гектарів лісу, було спалено 2300 будівель, зокрема 1700 житлових будинків. Безпосередньо у вогні загинули 7 людей. Ще 7 пацієнтів, яких вивезли через пожежу з лікарень, померли від ускладнень під час або відразу після евакуації.

Близько мільйона місцевих жителів було евакуйовано. Декілька тисяч біженців вже повернулися до своїх домівок, деякі з них на місці будинку знайшли згарище. Збитки від лісових пожеж оцінюються в 1,6 млрд доларів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Винуватцем масштабних пожеж у Каліфорнії виявився маленький хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути