Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 08:15

Винокур подарував коханці авто за 533 000

Схоже, що 59-річний пародист остаточно втратив голову від своєї 23-річної коханої Марії Новікової. Протеже старіючого артиста і так ні в чому не знає відмови, а зараз вона отримала від покровителя черговий подарунок – новенький "ніссан-ноут".

Аби зайвий раз не привертати уваги до себе і молодої коханої, Володимир Натанович відправив Машу до салону разом із директором.

Провінціалка, що кілька років тому перебралася до Москви з Бєлгорода, повністю знаходиться на утриманні велелюбного артиста. Вона працює в його Театрі пародій, він знімає їй квартиру і оплачує всі рахунки. Єдине, чого бракувало красуні для повного комфорту, особистого транспорту. Про що Маша й повідомила Винокура. Бажання коханої для артиста закон, і вже через декілька днів Новікова вибирала іномарку в престижному салоні.

Покупка

З усього розмаїття машин, представлених у салоні, Новікова вибрала сріблястий "ніссан-ноут". Це невелике, але дуже комфортне авто вартістю 533 000 рублів відразу впало в око красуні. Автомобіль хоча й був подарунком коханій, але Володимир Натанович передбачливо оформив його на себе. На випадок, якщо Маші надумається залишити щедрого покровителя, машина залишиться у нього – на згадку про проведені з молодою коханою дні.

У автосалоні нам підтвердили, що "ніссан-ноут" оформлений на відомого артиста, а ось номери мобільних телефонів співробітникам компанії Новікова написала свої.

– Договір на купівлю автомобіля складений на ім"я Володимира Винокура, – сказали "Твоєму ДНЮ" в салоні Major avto. – Але в нашій клієнтській базі його номерів немає, у нас записані телефони Марії Новікової.

Як з"ясував "Твой ДЕНЬ", Марія дуже задоволена подарунком і через кілька днів вона вже сіла за кермо, адже ж водійський стаж у неї пристойний. Тепер машину часто бачать біля готелю "Пекін", де знаходиться офіс Винокура і де Маша з"являється із завидною регулярністю.

 

Зараз ви читаєте новину «Винокур подарував коханці авто за 533 000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути