пʼятниця, 11 травня 2007 13:55

Вінницького авторитета посадили на 6 років

Громадянина Вірменії Самвела Р., відомого в кримінальному середовищі лідера злочинної організованої групи на прізвиська "Самвел", "Московський" і "Носатий", Ленінський районний суд Вінниці засудив до 6 років ув"язнення і штрафу у розмірі 37 тисяч гривень на користь Вінницького парку імені Горького. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Суддя визнала Самвела винним у трьох злочинах: здирстві 10 тисяч доларів, погрозах судді і незаконному будівництві (без дозволу місцевої влади він побудував кафе в центральному парку міста).

Під час судового розгляду згаданої кримінальної справи працівники УБОЗ задокументували факти погроз фізичною розправою правопорушника на адресу потерпілого, судді і секретаря судових засідань Ленінського райсуду. За цим фактом в лютому 2006 року прокуратура порушила справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 377 ч.1, ст. 386 Кримінального кодексу України.

У 1997 році "Самвела" вже засуджував суд Ленінського району Вінниці за ст. 117 ч. 1, ст. 222 ч. 1 Кримінального кодексу України до 7 років позбавлення волі. Проте ухвалу Вінницького обласного суду від 20 серпня 1997 року ст.117 ч.1 відмінила попередній вирок. Відбувши покарання за ст.222 ч.1 (до 2 років ув"язнення), Самвел повернувся на волю, передають MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «Вінницького авторитета посадили на 6 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути