вівторок, 25 січня 2022 19:51

Вікторії Лазарєвій на термінову трансплантацію нирки треба $65 тис.

Автор: Фото надане Вітою Лазаревою
  Однорічна Вікторія Лазарєва з міста Ірпінь на Київщині має вроджену ваду обох нирок, хронічну ниркову недостатність IV ступеня. На трансплантацію органу потрібно $65 тис.
Однорічна Вікторія Лазарєва з міста Ірпінь на Київщині має вроджену ваду обох нирок, хронічну ниркову недостатність IV ступеня. На трансплантацію органу потрібно $65 тис.

Однорічна Вікторія Лазарєва з міста Ірпінь на Київщині потребує трансплантації нирки. Дитина має вроджену хронічну ниркову недостатність 4 ступеня. На пересадку органу потрібно $65 тис.

"Під час вагітності виявили, що у мене буде двійня. Дівчатка з яйцеклітини почали ділитися запізно. У другого плоду була патологія, несумісна з життям. У 7 місяців дівчатка переплелися пуповиною. Мене терміново прокесарили, - розповіла мати Віта Лазарєва. - Перша дитина прожила 2 години, а Віка була з початковою гіпоксією. Важила 1,8 кілограми. Ми пройшли масу обстежень і тривале лікування в Охматдиті. Донечці поставили вроджену ниркову недостатність 4 ступеня. Лікарі інституту Шалімова дали направлення на трансплантацію нирки в Білорусь. Операцію зроблять, коли Вікуся набере вагу до 10 кілограми. Для цього нам не вистачає ще 2,5 кілограми. Тоді нас поставлять на чергу. Вартість трансплантації становить 65 тисяч доларів. Нам радили Італію, але там майже на 25 тисяч доларів дорожче. А для нашої сім'ї навіть перша сума недосяжна. Благаємо небайдужих людей допомогти врятувати життя нашій донечці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новонароджена Марія-Тереза Михайловська потребує найдорожчого у світі уколу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 5168 7520 1207 0663 або
4731 2196 4103 4651 (Лазарева Віта Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «Вікторії Лазарєвій на термінову трансплантацію нирки треба $65 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути