четвер, 24 травня 2007 10:22

Викрадачі автомобіля застрелили міліціонера на Херсонщині

Вчора до міліції Нової Каховки (Херсонська область) звернувся таксист міста Миколаєва, який заявив що його пасажир по приїзду у місто використавши фізичну силу заволодів автомобілем та зник з місця злочину.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли згаданий автомобіль, але на момент його виявлення злочинець разом зі ще однією особою сідав у авто та розпочав рух.

Втікаючи від правоохоронців, підозрювані створювали аварійні ситуації: рухались на величезній швидкості та виїжджали на зустрічну смугу.

Намагаючись зупинити зловмисників, працівники міліції застосували табельну вогнепальну зброю, однак це не зупинило втікачів. Тоді правоохоронці перегородили своїм авто дорогу. Це змусило злодіїв зупинитися.

Проте під час затримання вони чинили фізичний опір. Один із підозрюваних завдав працівникові міліції вогнепальне поранення. Однак правоохоронцям вдалося затримати зловмисників. Пораненого міліціонера негайно доставили до лікарні, де він і помер, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Викрадачі автомобіля застрелили міліціонера на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути