Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 13:37

Викрадачці годинника Киркорова дали три роки колонії

Залізничний районний суд Новосибірська в четвер засудив до трьох років колонії мешканку Новосибірська за крадіжку золотого годинника Breguet, стільникового телефону, mp3-плеєра і близько двох тисяч доларів у співака Філіпа Киркорова

Суд визнав 33-річну циганку Лілію Мухомадєєву винною згідно статті "крадіжка у великому розмірі". Сама Мухомадєєва відмовилася визнати провину. "Я не могла скоїти цей злочин. Тим самим я могла заподіяти зло моєму кумирові, своєму улюбленому співаку", - сказала підсудна в суді.

Жінка стверджувала, що в гримувальній артиста під час концерту в Новосибірську в листопаді 2006 року вона опинилася випадково, коли шукала туалет. Там її помітив батько Киркорова. Він описав зовнішність підозрюваної, завдяки чому співробітники міліції затримали її наступного дня після крадіжки.

На прохання Киркорова суд проходив без участі співака і його адвокатів.

В ході судового розгляду з"ясувалося, що вкрадений у Киркорова золотий годинник коштує майже в шість разів менше, ніж стверджував співак. Вартість годинника судова експертиза оцінила в суму від 511 до 530 тисяч рублів, тоді як Киркоров заявив правоохоронним органам, що він коштує 98 тисяч євро, передає кореспондент РИА Новости.

 

Зараз ви читаєте новину «Викрадачці годинника Киркорова дали три роки колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути