Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2007 12:35

Викладач семінарії отримав три роки колонії за розпусту

У Смоленську за розпусні дії засуджено викладача духовної семінарії Московського Патріархату. Як повідомив сьогодні старший помічник прокурора області Юрій Аболін, "за вироком Ленінського районного суду Смоленську він визнаний винним у здійсненні розпусних дій (стаття 135 КК РФ) і засуджений на 3 роки позбавлення волі з відбуванням у колонії-поселенні.

Як встановлено судом, 36-річний викладач зустрічав у під"їзді школярок, говорив, що йому потрібно перевірити тільки-но куплений фотоапарат, і робив декілька знімків. Після цього він здійснював розпусні дії", – сказав Ю. Аболін.

Він уточнив, що викладач Смоленської духовної семінарії визнаний винним у здійсненні розпусних дій відносно трьох потерпілих. "Засуджений себе винним не визнав і оскаржив вирок суду першої інстанції у касаційному порядку. Смоленський обласний суд, що розглядав його скаргу, залишив вирок районного суду без змін", – зазначив Юрій Аболін, повідомляє агентство "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Викладач семінарії отримав три роки колонії за розпусту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути