неділя, 25 березня 2007 17:25

Вийшла з в"язниці "найжорстокіша жінка ФРН" (ФОТО)

 
У Германії була умовно-достроково звільнена з в"язниці відома у минулому терористка організації Rote Armee Fraktion ("Фракція Червоної армії") 57-річна Бригітте Монхаупт, яка провела в ув"язненні 24 роки за участь в серії викрадень і вбивств, здійснених в 1970-х роки. Бригітте Монхаупт була засуджена до п"яти довічних термінів за дев"ять вбивств.

Звільнення Монхаупт викликала бурхливі дебати в німецькому суспільстві. Її свого часу називали "найжорстокішою і небезпечнішою жінкою в Західній Німеччині".

"Фракція Червоної армії" проголосила своєю метою боротьбу проти "капіталістичного пригноблення трудящих і американського імперіалізму". Суд визнав відому терористку винною у вбивстві генерального прокурора ФРН Зігфріда Бубака і двох його помічників, вбивстві голови Dresdner Bank Юргена Понто, вбивстві президента Союзу німецької промисловості Ханса-Мартіна Шляйера і чотирьох осіб, що супроводжували його, замахах на вбивства мінімум п"яти прокурорів, генерала Фредеріка Кроєзена, його дружини і двох супроводжуючих осіб, повідомляє Бі-бі-сі.

Зараз ви читаєте новину «Вийшла з в"язниці "найжорстокіша жінка ФРН" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути