Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2019 11:15

Вихованцям дитбудинків збирають речі на випускний

Вихованцям дитбудинків збирають речі на випускний
Учасники проекту "VIPускники 2019" - вихованці дитячих будинків, шкіл-інтернатів, діти з інвалідністю. Фото: Виключно звичайні

Соціальна агенція "Виключно звичайні" розпочала роботу над новим сезоном соціального проекту "VIPускники 2019" та флешмобом "Подаруй вечірній одяг випускнику з дитбудинку". Проводять ці акції втретє.

"Всеукраїнський флешмоб "Подаруй вечірній одяг випускнику з дитбудинку" - це збір вечірнього одягу для випускників дитячих будинків та інтернатів, що проходить в рамках соціального проекту "VIPускники 2019". Він триватиме з 8 по 14 квітня. Організатори приймають сукні, костюми, сорочки, взуття та аксесуари. Їх можна відправити по Новій пошті або передати особисто в руки", - розповіла керівник проекту "VIPускники" і директор соціальної агенції "Виключно звичайні" Наталія Терещенко.

"Цьогоріч одяг приймаємо на Новій пошті в Києві та Дніпрі. Також його можна принести 14 травня до Київської міської адміністрації та залишитися на фінальний показ "VIPускники 2019", - додала вона.

Речі для випускників дитбудинків можна висилати Наталії Терещенко, Київ, Нова Пошта, від. № 288, тел. 0978868832 та Мазни-оглу Євгенії, Дніпро, Нова Пошта, від. № 76, тел. 0995602549. Організатори акції просять, аби вони були чистими та з робочими застібками. Пакунки, відправлені за рахунок організаторів або в дати, відмінні від дат флешмобу, забиратися не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям збільшили допомогу на дітей: як оформити

Учасники проекту "VIPускники 2019" - вихованці дитячих будинків, шкіл-інтернатів, діти з інвалідністю та з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, які цьогоріч закінчують 9 та 11 класи. Аби вони адаптувалися до самостійно життя, з ними протягом 5 місяців працюватимуть коучі та психологи, а українські зірки створять мотиваційні листи або відео-звернення для кожного з учасників.

Зараз ви читаєте новину «Вихованцям дитбудинків збирають речі на випускний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути