пʼятниця, 18 серпня 2017 16:34

Вихідні будуть з опадами

Вихідні будуть з опадами
22-23 серпня дощі та суттєве зниження температури охоплять більшість областей країни / фото: artem-stows.livejournal.com

В Україні вже з наступного тижня знизиться температура повітря, подекуди нижче +20ºС. Частину держави чекають дощі з грозами та градом.

У неділю-понеділок на території західної України розпочнеться похолодання та очікуються дощі, пише на сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"У неділю похолодає на заході до +18...23ºС, а вже у понеділок, 21 серпня, може бути місцями +15...18ºС", - пише Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йдуть дві хвилі похолодання

За її словами, 22-23 серпня дощі та суттєве зниження температури охоплять більшість областей країни. Причому похолодання знизить температуру повітря нижче +20ºС.

"24 серпня дощі ймовірніші вночі у Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській областях. Вдень 24 серпня періодичні опади підуть з Київщини і залишаться лише на Сумщині та Харківщині. Переважно буде без опадів", - пише синоптик.

Метеортитний дощ, який пройшов на вихідних, показали на фото. Це зробили черкаські фотографи Сергій Криниця та Микола Борисенко. У ніч на 8 серпня відбулося унікальне явище - місячне затемнення. Тінь від Землі закрила південну чверть повного Місяця.

Зараз ви читаєте новину «Вихідні будуть з опадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути