Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 09:42

Відверта фотосесія "дівчини за викликом" екс-губернатора Нью-Йорка (ФОТО)

Ешлі Александра Дюпре - та сама, через яку губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спіцер залишив свою посаду, - з чуток, свого часу працювала "дівчиною по виклику". Причому за вельми пристойні гроші: її послуги коштували 400 (а з чуток, ціна однієї години в її товаристві доходила до тисячі) доларів за годину. У неї був "сценічний псевдонім" Крістен.

Проте це не єдине її досягнення. Будучи панночкою не закомплексованою, час від часу вона роздягалася виключно з любові до мистецтва. Зокрема, вона зглянулася до фотосесії для The New York Post. Фотографії були викладені на сайт підпільного борделя Emperor"s Club V.І.Р і стали надбанням громадськості, що жадала дізнатися, на що ж можна проміняти губернаторське крісло.

Біографія Ешлі Дюпре (її справжнє ім"я Ешлі Юменс; Дюпре - її ім"я на сторінці Myspace) і до сексуального скандалу навколо злощасного губернатора була досить-таки бурхливою. Ешлі походить з неблагополучної сім"ї. У її юності були і наркотики, і голод, і насильство. У 17 років дівчина пішла з дому до Нью-Джерсі. Якийсь час вона пожила в Північній Кароліні, потім - в Маямі, федеральному окрузі Колумбія, Вірджинії, Техасі і врешті-решт дісталася до Нью-Йорка. Вона мала намір спробувати себе як співачка, виконавець в жанрі ритм-енд-блюз. За її власними словами, музика - її перше кохання. Як оповідає її біографія на Myspace, вона стала професійною вокалісткою після того, як музикант, з яким вона жила, почув, як вона співає під душем хіт Арети Френклін Respect, і увірвався у ванну разом зі своїм лідер-гітаристом. Дюпре їздила разом з ними на гастролі і записувалася, а в 2004 році переїхала на Манхеттен і "провела перші два роки, знайомлячись з місцевою музичною тусовкою, заводячи зв"язки в клубах і шоу-бізнесі".

Її підкорення Нью-Йорка закінчилося федеральним судом: як очікується, вона проходитиме свідком у справі проти чотирьох осіб, обвинувачених в утриманні підпільного публічного дому Emperor"s Club V.І.Р. Проте поки точно невідомо, коли саме Ешлі почала працювати на Emperor"s Club і як часто їй влаштовували через нього зустрічі з клієнтами. Вона відмовилася повідомити, коли вона познайомилася з губернатором Спітцером і скільки разів вони бачилися.

Чи зуміє Ешлі отримати матеріальні дивіденди з такої скандальної популярності чи ні - час покаже. Поки що сумнівна слава їй швидше заважає: вона майже не з"являється на публіці. Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Відверта фотосесія "дівчини за викликом" екс-губернатора Нью-Йорка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути