Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 18:14

Відтепер в парках Голландії можна займатися сексом

У голландських парках відтепер дозволено займатися сексом. Поліцейські, які помітили закохану парочку, не реагуватимуть і тим більше не притягатимуть людей до відповідальності за порушення громадської моральності, пише La Stampa.

Услід за Амстердамом в інших крупних містах - Роттердамі, Гаазі, Утрехті - приступили до розробки нових поліцейських інструкцій, що передбачають відміну санкцій відносно тих, хто займається любов"ю на відкритому повітрі.

Проте закохані будуть вимушені дотримуватись і деяких правил: займатися сексом можна тільки ближче до вечора і вночі, розташовуватися далеко від дитячих ігрових зон, кидати презервативи і недопалки в спеціальні корзини. Недотримання цих правил спричинить дуже великі штрафи.

Поліції найбільших міст Голландії запропоновано наслідувати приклад Амстердама, де влада давно дозволила вільний секс в деяких публічних парках. У проекті інструкцій, направленому в муніципальні адміністрації крупних міст, мовиться, що державні службовці, що помітили парочки, що усамітнилися, або групи людей, "у жодному випадку не повинні перешкоджати їх заняттям, якщо тільки вони не завдають клопоту оточуючім".

Співробітники поліції можуть втрутитися тільки в тому випадку, якщо поведінка закоханих "є образливою по відношенню до інших відвідувачів парку".

Радіють нововведенням, перш за все, асоціації геїв. "Заборони ніколи не приносили користі, і тепер перебування в парку буде безпечнішим", - затверджують гомосексуали, підкреслюючи, що багато хто з них, усамітнюючись в парках, піддавався нападам.

Меншу радість із цього приводу переживають власники собак, які через введення нових правил побоюються посилювання санкцій відносно господарів, що вигулюють своїх вихованців без повідців, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Відтепер в парках Голландії можна займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути