Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2008 09:36

Відома британська співачка пристрасно цілувалася з подружкою (ФОТО)

Відома співачка, учасниця британської групи Girls AloudСара Хардінг славно повеселилася після церемонії вручення премії BritAwards. Як слід знявши стрес від урочистої обстановки, в якій проходила церемонія, за допомогою великої кількості спиртного, Сара почала пристрасно цілуватися з подружкою (до речі, що це була за подружка, так і залишилося невідомим). І це були зовсім не дружні поцілунки!

Вона так захопилася, відзначаючи гучну подію музичного світу, що покинула готель Hempel, де проходила вечірка, тільки о другій години ночі. Її таємнича супутниця відбула разом з нею. Втім, бойфренд Сари, Том Крейн, був швидше задоволений останньою обставиною!

Славно повеселився в ту ніч і Марк Оуен, у минулому учасник групи TakeThat. Привід, треба визнати, був більш ніж гідний: йому дісталися призи в номінаціях "Кращий виступ живцем" і "Кращий британський сингл".

Компанію Марку склала висхідна зірка британської естради, красуня Кейт Неш. До речі, вона стала лауреатом в номінації "Кращий жіночий вокал". За її власними словами, її кар"єра співачки нарешті почала приносити їй відчутні матеріальні дивіденди. "Вперше в своєму житті я можу дозволити собі повноцінний шоппінг! Я навіть сама таксі викликати можу!" - похвалилася Кейт своїми досягненнями, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Відома британська співачка пристрасно цілувалася з подружкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути