четвер, 04 грудня 2008 09:45

Від вибуху в алма-атинському кафе постраждали 23 людини

Число постраждалих в результаті вибуху алма-атинського кафе "Рустем", який стався 3 грудня, виросло: за останніми даними, опіки і інші травми отримали 23 людини (раніше повідомлялося про 13 постраждалих), повідомляє ІА "Казахстан Сегодня".

Відомо також про одну загиблу (чи була вона відвідувачкою або співробітницею кафе, поки не встановлено). У лікарні, за останніми даними, залишаються 13 людей.

Як повідомлялося раніше, в кафе, де продавалися кондитерські вироби, стався вибух газу. За словами представника алма-атинського департаменту з надзвичайних ситуацій, якого цитує газета "Літер", в підвалі, де випікалася продукція, сталася пожежа, що розповсюдилася на площу 50 квадратних метрів, потім вибухнув балон з газом.

В результаті кафе, розташоване в прибудові до чотириповерхового будинку, було повністю знищене. Жителі будинку, як повідомляється, не постраждали, вони були евакуйовані.

Кафе "Рустем" належало турецькій компанії Ataneri. За однією з версій, причиною пожежі і вибуху стало порушення правил пожежної безпеки. За іншою, вибух міг бути організований конкурентами цього закладу.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху в алма-атинському кафе постраждали 23 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути