середа, 23 січня 2008 12:00

Віце-мер Владивостока влаштував бешкет у ресторані

Правоохоронні органи Примор"я порушили кримінальну справу відносно виконуючого обов"язки віце-мера Владивостока по архітектурі і містобудуванню Олександра Чичаєва, якого звинувачують у п"яному бешкеті в міському ресторані "Синдикат".

Щодо нього порушено кримінальну справу за застосування насильства, не шкідливого для життя або здоров"я відносно представника влади, і за публічну образу представника влади при виконання ним своїх посадових обов"язків. З Олександра Чичаєва узята підписка про невиїзд", - повідомило в середу інформоване міліційне джерело.

Старший помічник слідчого управління при прокуратурі Приморського краю Аврора Римська у телефонній розмові підтвердила, що за фактом бешкету, влаштованого відвідувачем у ресторані "Синдикат" 18 січня цього року, порушено кримінальну справу. Проте вона відмовилася назвати його прізвище і посаду, зіславшись на таємницю слідства.

Як повідомив представник ВВС Фрунзенського  району Владивостока, за сигналом з ресторану про п"яний бешкет на місце події 18 січня виїжджав наряд позавідомчої охорони.

"З"ясувалося, чиновник мерії Олександр Чичаєв відмовився оплачувати пред"явлений йому офіціантом рахунок на суму 17 тисяч 800 рублів. До приїзду міліції він публічно ображав працівників ресторану. Коли з відвідувачем стали розмовляти співробітники міліції, він став їх нецензурно ображати, а потім - накинувся на них з кулаками. Наряд змушений був надіти на нього наручники і доставити у відділення міліції", - розповів представник ВВС.

У прес-службі адміністрації Владивостока факт затримання чиновника не коментують, заявляючи, що їм нічого про це невідомо, повідомляє РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Віце-мер Владивостока влаштував бешкет у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути