середа, 10 грудня 2008 13:37

Ветеринари пришили кішці відірвану вентилятором морду

Минулого тижня 4-річна довгошерста кішка по кличці Едгар не з"являлася в будинку господині в Уїнтропі протягом трьох днів. А коли нарешті повернулася, частина морди домашньої тварини вільно звисала з голови.

Кішка здерла шкуру зі своєї голови, постраждавши від ременя автомобільного вентилятора. Як припускають фахівці, вона забралася під капот автомобіля, намагаючись зігрітися.

Зовнішній вигляд Едгар шокував господиню, яка захотіла залишитися неназваною. "Коли жінка побачила свою кішку, вона знепритомніла", - відзначає Елізабет Кендрік, хірург з центру для тварин Angell. Прокинувшись, господиня відвезла Едгар до ветеринарів.

Примітно, що в результаті інциденту кішка не втратила багато крові і не отримала значних пошкоджень м"язових тканин. Все, чого вона потребувала, - операція по поверненню відірваної шкури з голови на місце, заявляють хірурги. Операція продовжувалася одну годину.

За словами ще одного хірурга Майкла Павлетіка, "з твариною все буде в порядку". Не рахуючи зідраної з морди і шкури, яка бовталася, тварина відразу виглядала здоровою.

Щоб "повернути на місце" шкуру з морди, хірургам знадобилося зробити 35 швів. Під час операції не виникло жодних проблем. Єдине - Едгар виглядала так, як ніби хтось вибив їй око.

Тепер кішці прописаний курс ліків, але ветеринари упевнені в благополучному результаті цієї історії. А, на думку Бонні Бівера з університету Техасу, "пізніше можуть виникнути проблеми", повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Ветеринари пришили кішці відірвану вентилятором морду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути