четвер, 18 вересня 2008 17:15

Версія про поломку двигуна "Боїнгу", що розбився, не підтвердилася

Двигуни "Боїнгу-737-500", що розбився в Пермі 14 вересня, не горіли і працювали до зіткнення із землею, повідомлення очевидців про руйнування літака в повітрі не підтвердилися, йдеться в матеріалах технічної комісії Міждержавного авіаційного комітету (МАК).

"За даними розшифровки і вивчення фрагментів двигунів літака на місці події не виявлено пожежі двигунів та руйнування літака в повітрі. Обидва двигуни працювали до зіткнення літака із землею", - йдеться в повідомленні.

Технічна комісія проводить необхідні дослідження фрагментів літака, вивчає нормативні акти, льотно-технічну та експлуатаційну документацію за всіма службами, пов"язаними з польотом та управлінням літака, підготовкою льотного та технічного складу, а також інші необхідні матеріали.

Крім того, наголошується в повідомленні, аналізуються стан засобів забезпечення польотів в аеропорту Пермі та передпольотна підготовка літака і екіпажа в Шереметьєво, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Версія про поломку двигуна "Боїнгу", що розбився, не підтвердилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути