Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2007 11:57

Вчитель отримав 4 роки за небажання лікуватися

Єлізовський суд Камчатської області виніс вирок 40-річному чоловікові, який продовжував викладати в місцевому ПТУ, хворіючи на туберкульоз. За підробку медкнижки, втечу з протитуберкульозного диспансеру та викрадення автомобіля, що слідувало за цим, вчителя засудили до чотирьох років колонії строго режиму.

За даними єлізовської прокуратури, викладач ПТУ підробив медичну книжку, щоб приховати свою хворобу. Підробку виявили, після чого хворого усунули від роботи і помістили на лікування в туберкульозний диспансер.

Коли госпіталізованому викладачеві пред"явили звинувачення в наданні послуг, що не відповідають вимогам безпеки, і в підробці документів, він утік з клініки, а потім скоїв ще один злочин - викрав автомобіль. Таким чином, до двох попередніх звинувачень додалося ще одне – "умисне пошкодження чужого майна". В результаті суд засудив чоловіка на 4 роки колонії суворого режиму. Як відзначили в єлізовській прокуратурі, вирок ще не вступив у законну силу і може бути оскаржений, передає ИА Regnum.

Зараз ви читаєте новину «Вчитель отримав 4 роки за небажання лікуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути