вівторок, 27 листопада 2007 14:11

Валерій Леонтьєв ледь не загинув, впавши з семиметрової висоти (ФОТО)

Популярний співак Валерій Леонтьев дивом залишився живий, випавши в Іспанії з корзини повітряної кулі з семиметрової висоти. Гондола, в якій співак знаходився разом з своїм близьким другом Олександром Богдановичем, перекинулася від сильного пориву вітру.

"Ми відразу навіть не зрозуміли, що відбулося! - розповів Богданович. - Корзину несподівано крутануло, і все навколо завертілося, ми втратили рівновагу і випали з неї. Я встиг згрупуватися, а Валера сильно ударився об землю, травмуваваши коліно тієї самої ноги, на якій недавно медики зробили складну операцію. На щастя, за нашим польотом стежили досвідчені інструктори і лікар, який швидко надав допомогу Валерію Яковичу, уколовши йому знеболююче".

Інцидент відбувся в іспанському місті Аліканте. За словами друга, Леонтьєв давно мріяв політати на кулі. Коли вони піднялися на 20-метрову висоту, піднявся сильний вітер. Але друзі не звернули на це уваги і навіть розпивали пляшку шампанського в повітрі.

Проте несподівано поривами вітру кулю з величезною швидкістю понесло у бік моря. Врешті-решт кулю розвернуло вітром, смикнуло, корзина перекинулася і мандрівники вивалилися з неї. Впавши з семиметрової висоти, артисти дивом залишилися живі.

"Валера лежав, скрутившись від болю, і притримував коліно, - говорить Олександр. - Через кілька хвилин до нас прибігли інструктори і лікар. Він оглянув коліно Валерія Яковича, діагностував сильний удар і зробив йому укол знеболюючого". Тільки через півгодини співак нарешті відійшов від шоку і заусміхався: "Ось це екстрим! Ось це так! Давно я такого не переживав! Мама дорога!", повідомляє "Твій день"

Зараз ви читаєте новину «Валерій Леонтьєв ледь не загинув, впавши з семиметрової висоти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути