Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 09:07

Валдіс Пельш втік з лікарні

Відомий шоумен і телеведучий Валдіс Пельш покинув Боткінську лікарню за три дні до наміченої лікарями виписки.

Медики, що стежили за станом здоров"я телеведучого після того, як його уразив напад панкреатиту в понеділок зібралися на черговий консиліум. Лікарі вирішили, що Валдіс упевнено йде на поправку і виписку Пельша запланували на третє серпня, п"ятницю.

Проте ведучий, що пролежав на лікарняному ліжку більше місяця, порушив вказівку лікарів і покинув лікарню раніше призначеного терміну. Медики нічого не знали про плани телеведучого - свій відхід Пельш тримав в секреті від всіх. Єдиним фахівцем, хто в останню мить дізнався про плани Валдіса, став його лікар Олексій Шабунін, що лікував. Телеведучий дочекався, поки доктор звільниться, і поставив його перед фактом.

Валдіс швидко зібрав пакет з особистими речами і буквально вибіг в двір лікарні, де його чекала дружина Світлана. "Чоловік так поспішав, що навіть забув на тумбочці пігулки, - сміється Свєта. - Нам ще не раз траба буде сюди повертатися: кожного тижня Валдісу потрібно проходити огляд".

Стежити за станом здоров"я Пельша лікарі будуть дуже уважно. Напад панкреатиту, який переніс ведучий, чреватий серйозними ускладненнями, тому медики зобов"язані контролювати щонайменші відхилення від норми, які можуть виникнути, повідомляє газета "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Валдіс Пельш втік з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути