Ексклюзиви
пʼятниця, 28 листопада 2008 15:55

В Україні у зв"язку з кризою зростає кількість самогубств

Міністерство сім"ї, молоді та спорту України констатувало зростання випадків насильства в сім"ї та спроб суїциду в жовтні в зв"язку з фінансовою кризою.

"Ми сьогодні по першому місяці зазначаємо, що кількість звернень про насильство в сім"ї, кількості випадків або спроб суїциду, кількість інших таких дуже небезпечних моментів - почало збільшуватись. Це ще не критично, але вони збільшуються", - повідомив міністр сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Він підкреслив, що учасники всеукраїнської наради з питань соціальної підтримки сім"ї, яке сьогодні відбувається в Києві, обговорюють шляхи мінімізації впливу кризи на ситуацію в сім"ях.

При цьому міністр зазначив, що пріоритетом для соціальних служб повинно бути не реагування на негативні соціальні явища, а їх попередження.

Раніше повідомлялося, що Мінсім"ї розглядає можливість введення посади дільничого соціального працівника. Президент України раніше заявляв, що світова фінансова криза стала великим викликом соціальній безпеці держави, і це вимагає нових підходів і переосмислення всієї державної політики, повідомляютьУкраїнські Новини

Зараз ви читаєте новину «В Україні у зв"язку з кризою зростає кількість самогубств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути