Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 17:51

На Тернопільщині жорстоко побили міліціонера

В Тернопільській області оголошено в розшук 49-річного чоловіка, який жорстоко побив дільничного.

Про це повідомив слідчий прокуратури Бучацького району Микола Ковальчин, зазначивши, що інцидент трапився в смт. Золотий Потік.

"На чоловіка надійшли дві скарги – одна про рукоприкладство, інша – про ображання нецензурними словами. Дільничний зі своїм помічником та головою сільради пішли до чоловіка, щоб взяти в нього пояснення", – зазначив М.Ковальчин. Однак, за словами слідчого, щойно правоохоронці зайшли на подвір"я, господар несподівано з усієї сили вдарив 27-річного дільничного у перенісся. "Дільничний втратив свідомість, а чоловік тим часом рукояткою вил наніс йому удар по спині, після чого дерев"яне руків"я переламалося. Частина з вилами відлетіла убік, а тою, що лишилася, чоловік вдарив дільничного ще в голову, після чого одразу втік", – сказав М.Ковальчин.

За його словами, все сталося настільки раптово, що молодий помічник дільничного не встиг зорієнтуватися і не вжив заходів, щоб затримати правопорушника.

Після інциденту потерпілого правоохоронця доправили у районну лікарню Золотого Потоку. Лікарі констатували у нього закриту черепно-мозкову травму, забійні рани та гематоми на голові. Зараз він перебуває на стаціонарному лікуванні.

Стосовно нападника порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України – спричинення тілесних ушкоджень правоохоронцю при виконанні ним службових обов"язків, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині жорстоко побили міліціонера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути