Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 20:04

У столиці Гаїті обвалилася друга за тиждень школа

У столиці Гаїті – Порт-о-Пренсі, обвалилася будівля середньої школи. За останній тиждень це вже друга така подія в країні - 7 листопада через обвалення навчального закладу у передмісті столиці загинули 93 людини.

За попередніми даними, внаслідок нового обвалення постраждало семеро людей. Точне число поранених чи загиблих поки не відоме. В момент трагедії у будівлі школи було приблизно 350 осіб. За даними поліції, під час обвалення школи Grace Divine більшість дітей саме були на шкільному подвір"ї.

Нема інформації і про те, з якої причини могла обвалитися будівля. Уточнюється лише, що це сталося після сильних злив у Порт-о-Пренсі.

Подробиці інциденту уточнюються.

Минулої п"ятниці, 7 листопада, обвалився триповерховий коледж La Promesse, розташований у передмісті столиці острівної держави. Загинуло 93 людини, в основному школярі віком від трьох до 20 років, понад 150 осіб госпіталізовані.

У суботу влада Гаїті заарештувала керівника коледжу і організатора реконструкції будівлі навчального закладу священика Фортіна Августина за звинуваченням у ненавмисному вбивстві.

За матеріалами РІА Новости, Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У столиці Гаїті обвалилася друга за тиждень школа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути