середа, 09 липня 2008 13:08

В Шанхаї знайдена мертвою канадська модель (ФОТО)

 

22-річна канадська модель Діана Габріель О"Брайан була знайдена мертвою в своїй найманій квартирі в Шанхаї.

Китайська поліція поки не розкриває ніяких деталей, заявляючи лише, що справа розслідується.

Зі свого боку канадська газета Globe and Mail повідомляє, що Діана Габріель О"Брайан прибула до Шанхаю близько місяця тому на запрошення китайського модельного агентства JH Model Agency.

Проте, за словами друзів О"Брайн, замість модельного бізнесу Діані часто доводилося працювати танцівницею в барах на заходах щодо просування і реклами нових алкогольних напоїв.

Квартира, в якій проживала О"Брайан, знаходилася поблизу кварталу червоних ліхтарів. Телефони агентства JH Model Agency не відповідають, а сайт закрився. Агентство позиціонувало себе як одне з провідних в східному Китаї.

Проте, як вдалося встановити журналістам Globe and Mail, насправді мова йде про маловідоме в Шанхаї агентстві, яке знімало офіси в дешевих квартирах обшарпаних будинків.

На своєму сайті JH Model Agency вивісило безліч фотографій китайських та іноземних моделей, з якими нібито працювало, проте, судячи з усього це було простим прийомом для залучення клієнтів.

Сам сайт JH Model Agency, як з"ясувалося, був точною копією сайту відомого шанхайського модельного агентства Esee Model Management. Раніше на ринку модельного бізнесу про нього нічого не чули, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Шанхаї знайдена мертвою канадська модель (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути