Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 16:05

В "місті самовбивць" стався 19-й суїцид за півроку

У британському місті Бріджент, князівство Уельс, відомому як "місто самовбивць", стався 19-й суїцид за останніх 16 місяців. Як йдеться в статті видання The Western Mail, опублікованій 21 квітня на порталі icwales, 19-річний Шон Ріс був виявлений повішеним рано вранці в неділю, 20 квітня. Тіло знайшли родичі недалеко від будинку, де живе сім"я загиблого хлопця.

Наголошується, що суботньої ночі Ріс був відсутній удома і проводив час з друзями. Уельська поліція почала розслідування його загибелі, проте поки їй нічого не відомо про причини, які могли підштовхнути хлопця до самогубства.

Про покійного відомо, що він працював в супермаркеті. Друзі описують його як життєрадісну й привітну молоду людину.

Починаючи з січня 2007 року в Брідженті, населення якого складає близько 40 тисяч чоловік, повісилися 19 хлопців і дівчат у віці від 15 до 27 років. Деякі з самовбивць жили в місті, деякі приїхали в нього незадовго до смерті. На сьогоднішній день немає ніяких доказів того, що між цими самогубствами існує зв"язок.

Передостаннє, вісімнадцяте, самогубство сталося в Брідженті на початку квітня. Тоді руки наклала на себе 23-річна дівчина, що приїхала з Кардіффа в гості до своєї молодої людини, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В "місті самовбивць" стався 19-й суїцид за півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути