Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 08:45

В Перу стався сильний землетрус

На півдні Перу в понеділок стався сильний землетрус; про жертви і руйнування інформації не надходило. Про це повідомили представники перуанського Інституту геофізики.

За словами вчених, в південному регіоні Такна (південь країни, на кордоні з Чилі) були зафіксовані підземні поштовхи магнітудою 6 балів за шкалою Ріхтера. Епіцентр землетрусу розташовувався на чилійській території на глибині 84 км. приблизно в 250 км. від перуано-чилійского кордону.

Ні представники інституту, ні місцева влада на даний момент не мають в своєму розпорядженні інформації про жертви і руйнування. Проте, відомо, що населення Такни, що відчуло підземні поштовхи, не піддалося паніці не дивлячись на свіжість спогадів про землетрус 15 серпня 2007 року. Тоді були зафіксовані коливання грунту магнітудою 7,9 балів за шкалою Ріхтера, землетрус забрав життя більше 500 людей і залишив після себе колосальні руйнування, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «В Перу стався сильний землетрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути