четвер, 31 січня 2008 13:12

У зупиненому "Опелі Астра" німецькі поліцейські знайшли 12 нелегалів

Навіть досвідчені поліцейські були здивовані, коли у вівторок біля німецького прикордонного міста Підінг, що недалеко від австрійського Зальцбурга, вони зупинили для перевірки автомобіль "Опель Астра". Із старенького "комбі" до них вийшли аж дванадцять косовар-нелегалів: сім дорослих і п"ятеро дітей

За словами поліцейських, всередині машина була практично повністю заповнена людськими тілами і речами. Спереду, крім водіям, була дитина, троє дорослих і троє дітей сиділи на задньому сидінні, а ще троє дорослих і одна дитина – в багажнику. Ніхто з представників цієї великої сім"ї з Косова документів з собою не було.

За словами біженців, таким чином вони проїхали майже 350 км. Гальма автомобіля, на якому стояли недійсні голландські номери, перебували в жалюгідному стані.

Автомобіль був конфіскований, відносно водія почато розслідування, а решта членів сім"ї була доправлена у центр тимчасового розміщення для біженців, повідомляє salzburg.com.

Зараз ви читаєте новину «У зупиненому "Опелі Астра" німецькі поліцейські знайшли 12 нелегалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути