Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 18:47

В особисті справи Клінтон і Маккейна заглядали без дозволу

Персональні дані кандидатів в президенти США Хіларі Клінтон і Джона Маккейна піддавалися несанкціонованому перегляду, передає CNN.

Заяви представників колишньої першої леді і сенатора від штату Арізона про злом досьє кандидатів, що прозвучали в п"ятницю, послідували за інформацією про те, що два співробітники Держдепартаменту США, з цікавості заглянули в особисту інформацію Барака Обами і були звільнені, і ще один отримав сувору догану.

Держсекретар США Кондолізза Райс вибачилася перед Обамою і зажадала розслідування всіх випадків несанкціонованого доступу до особистих даних американців. Представники офісу Клінтон в Сенаті пообіцяли, що колишня перша леді уважно стежитиме за ходом розслідування, оскільки постраждала від подібних дій в 2007 році.

Звільнені співробітники Держдепартаменту, які скористалися службовим положенням, щоб задовольнити свою цікавість, працювали за контрактом. Представники штабу Клінтон вимагають, щоб були обнародувані назви компаній, що порекомендували цих співробітників, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В особисті справи Клінтон і Маккейна заглядали без дозволу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути