Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 12:45

В Одеському порту знімають блокбастер Люка Безсона "Перевізник-3"

В Одеському порту проходять зйомки фрагментів художнього фільму "Перевізник-3", попередники якого з великим успіхом пройшли по кінотеатрах світу. Про це повідомляє прес-центр Одеського морського торгового порту.

В Одеський порт вже для зйомки частини художнього фільму "Перевізник-3" прибула команда французької кінокомпанії "Eurocorp". У кадри кінострічки потраплять елементи естакади порту, частина території транзитно-вантажного терміналу, а також, можливо, інші види Одеського порту.

Відзначимо, що зйомки фільму "Перевізник-3", на головну роль в якому затверджений Джейсон Стетхем, який знявся в двох попередніх частинах, проходили 16 тижнів на території Франції, Росії та України.

Продюсуванням проекту займаються Люк Безсон і Стів Чейзмен, режисер - Олів"є Мегатон. Відомо, що Джейсон Стетхем знов зіграє Френка Мартіна - професійного водія, що доставляє будь-які вантажі без зайвих питань, а його партнером в "Перевізнику-3" знов стане Франсуа Берлен, а також зірка серіалу "Втеча з тюрми" Роберт Кнеппер, який нещодавно знявся у фільмі "Хітмен".

Побачити бойовик можна буде в 2009 році. А перші дві серії про колишнього спецназівця Френка Мартіна було знято в 2002 році і 2005 році відповідно, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «В Одеському порту знімають блокбастер Люка Безсона "Перевізник-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути