Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2007 13:26

В Одесі на дітей полюють порнорежисери

В Одесі до дітей чіпляються невідомі та пропонують знятись у порно, обіцяючи 100 гривень за годину.

12-річні школярі Влад і Олександра, під час літніх канікул підробляють продавцями газет у міському транспорті. Того дня діти пропонували пресу в тролейбусах. Приблизно о пів на дев"яту ранку школярі сіли на лавку поговорити. За кілька хвилин до них підійшов чоловік років 45, запитавши, що за газету вони продають і скільки вона коштує. Брати пресу він відмовився, натомість поцікавився, як звуть продавців, намагаючись хоч якось їх розговорити.

Після цього незнайомець запропонував знятись у кіно і при цьому заробити. "Обіцяв, що за годину зйомок кожен отримає по 100 гривень, — згадує Олександра. — Чоловік сказав, що ми з Владом займатимемося любов"ю, а він нас зніме на камеру. Я відразу зрозуміла, що це збоченець. Тому сказала чоловікові, що нам терміново треба йти додому, батьки чекають". Перелякані діти втекли в сусідній двір і з чверть години відсиджувалися в чужому під"їзді. Батьки дітей не захотіли звернутись у міліцію.

У ЦОС МВД сказали, що цього року співробітники обласного управління СБУ затримали злочинну групу, яка знімала і продавала фільми відповідного змісту за участю підлітків у віці 12 - 17 років, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі на дітей полюють порнорежисери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути