Ексклюзиви
субота, 05 січня 2008 11:21

В Одесі феєрверк вбив хлопця

Впродовж трьох діб нового року зафіксовано шість фактів травмування громадян при використанні піротехнічних засобів, повідомляє УНІАН з посиланням на Департамент зв"язків з громадськістю МВС України.

1 січня 2008 року в Одесі в міліцію надійшло повідомлення про те, що на одній з баз відпочинку громадянин постраждав від спрацювання піротехнічного виробу. Під час виїзду на місце події був виявлений труп 23-річного місцевого жителя. Встановлено, що близько 00:30 постраждалий під час святкування з друзями Нового року вирішив запустити салют. Порушуючи правила безпеки він нахилився над піротехнічним виробом, який у цей момент спрацював. В результаті молода людина отримала смертельне поранення в обличчя. Попередня причина смерті - відкрита черепно-мозкова травма.

Подібні випадки зафіксовані в Ширяєвському районі Одеської області, де в результаті використання піротехнічного виробу 16-річний хлопець отримав опік правого ока, і в Березівському районі, де 49-річна жінка отримала проникаюче поранення лівого ока. А в обласному центрі з тих же причин 30-річний чоловік отримав поранення голови і кисті лівої руки, і ще один одесит - опік лівого ока.

У Харкові 1 січня о 05:10 в офтальмологічну лікарню звернулася 35-річна місцева мешканка у зв"язку з отриманням її неповнолітнім сином тілесних ушкоджень в результаті використання піротехнічного виробу, який потрапив йому в обличчя.

За всіма фактами проводяться відповідні перевірки, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі феєрверк вбив хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути