Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 15:18

В Німеччині з"явиться телеканал про похорони

Найближчими місяцями в Німеччині з"явиться новий супутниковий канал для глядачів похилого віку. Ініціатор проекту - Німецький союз похоронних бюро.

Репортажі з церемоній поховання, замальовки про найживописніші кладовища країни, телевізійні некрологи - перелік сюжетів, з якими зможуть ознайомитися глядачі нового телеканалу. Канал, якому ще не придумали назви, вже заснований німецьким союзом похоронних бюро (BDB) і телестудією EOS-TV. Перша програма вийде в ефір ще до кінця 2007 року.

Мета проекту - зняти табу з теми смерті, яке, на думку засновників телеканалу, поширене в німецькому суспільстві. Це призводить до того, що літні люди і їх близькі часто виявляються непідготовленими до смерті і зв"язаними з нею моральними і організаційними проблемами.

"Похоронне" телебачення з трансляцією через супутник і інтернет пропонуватиме найрізноманітніші сюжети, пов"язані з процедурою відходу в світ інший. Зокрема, плануються розповіді про похоронні ритуали, документальні фільми про кладовища і телевізійні некрологи за замовленням родичів покійних.

Некрологи будуть одним з джерел фінансування каналу. Друге джерело доходів - більш традиційний: реклама. Правда, товари і послуги пропонуватимуться специфічні: крісла-ліфти для літніх людей, будинки престарілих і страхування життя, повідомляє Dw-world.

Зараз ви читаєте новину «В Німеччині з"явиться телеканал про похорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути