середа, 13 червня 2007 15:30

В Москві пройде забіг красунь на "шпільках"

 
В Москві 28 липня вдруге пройде забіг красунь на шпильках. Дівчата бігтимуть стометрівку. Як повідомили ИТАР- ТАСС організатори заходу, цього року "гламурний забіг" пройде не тільки в столиці, але і в Катеринбурзі, Новосибірську, Самарі і Санкт-Петербурзі.

За умовами змагання, учасниці забігу повинні пробігти сто метрів в туфлях на каблуках, мінімальна висота яких 9 сантиметрів. На щастя, при цьому здоров"ї учасниць буде застраховано. "Туфлі, гламурний образ, азарт і воля до перемоги - ось все, з чим повинні прийти охочі брати участь в змаганні", - відзначають організатори.
 
Переможниці забігів отримають грошові призи і подарунки. Кращим спринтерам вручать сертифікати на шоппінг в торгових центрах на суму в 100 тисяч рублів в Москві і 50 тисяч рублів в інших містах. Учасниці, що зайняли другі і треті місця, отримають призи і подарунки від партнерів заходу.
 
Крім того, встановлені спеціальні номінації - "Найбільш гламурная бігунка", "Кращі шпильки", "Воля до перемоги".
 
Після закінчення забігу переможниці будуть запрошені на святкування, де разом з найвідомішими світськими персонами свого міста вони зможуть відзначити свою перемогу. Місце проведення забігу організатори повідомлять ближче до дати. Минулого року в Москві він проходив на Червоній площі - біля стіни ГУМу.
 
Вперше гламурний забіг проводився минулого літа. Тоді в Москві, Санкт-Петербурзі, Катеринбурзі і Новосибірську в спринтерському забігу в туфлях на високих каблуках взяли участь більше 200 чоловік. www.faktsnews.ru
Зараз ви читаєте новину «В Москві пройде забіг красунь на "шпільках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути