Ексклюзиви
субота, 08 грудня 2007 15:23

В Іспанії автобус з португальськими туристами впав у річку: троє загиблих

Автобус з туристами впав з моста на півночі Іспанії рано вранці в суботу, 8 грудня, три люди загинули і 13 отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомило Національне радіо Іспанії (НРІ).

"Всі постраждали - громадяни Португалії - поверталися на батьківщину транзитом через Іспанію після поїздки до Андорри, коли автобус, в якому вони знаходилися, впав з моста в річку Сіо і кілька разів перекинувся", -говориться в повідомленні.

За відомістю НРІ, "з 13 постраждалих дев"ять чоловік отримали важкі поранення, один з них знаходиться в критичному стані в лікарні "Арнау Віланова" в місті Леріда".

"Постраждалі в катастрофі, що відбулася на шосе С-13 в муніципальному окрузі Сентіу-де-Сіо, провінція Лейда, були заблоковані в автобусі дві години, чекаючи прибуття рятувальників", - відзначає радіо.

Воно стверджує з посиланням на джерела в поліції, що "катастрофа могла відбутися через туман і дуже велику швидкість, з якою рухався автобус по вузькій звивистій дорозі".

"У травні 2005 року в цьому ж місці також відбулася автокатастрофа, в результаті якої отримали поранення 15 пасажирів автобуса", - нагадує радіо, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії автобус з португальськими туристами впав у річку: троє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути