пʼятниця, 27 червня 2008 07:49

В Індонезії зазнав аварії літак ВВС: на борту знаходилося 18 людей

Військовий літак, на борту якого знаходилися 18 людей, зник в Індонезії, повідомив офіційний представник ВВС Індонезії Хаєруддін Рай. "Військовий літак Casa-212 вилетів у четвер вранці з авіабази Халім в Джакарті.

Згідно з даними останнього виявлення літака радаром, він, ймовірно, впав на схил гори Салак у 100 кілометрах на південь від столиці країни", - сказав він.

На борту літака знаходилося п"ять членів команди і 13 пасажирів, серед яких три іноземці. Мета польоту - протестувати нову цифрову картографічну камеру. Іноземці, які знаходилися на борту літака, були представниками компанії - виробника камери.

"На борту зниклого літака знаходився громадянин Сінгапуру, громадянин Індії і підданий Великобританії", - сказав Рай. В даний час у районі гори Салак йде пошуково-рятувальна операція.

Це вже не перший подібний випадок - в січні 2008 року в Індонезії розбився такий же літак Casa-212, на борту якого знаходилися троє людей, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії зазнав аварії літак ВВС: на борту знаходилося 18 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути