понеділок, 01 грудня 2008 14:35

В Індії вибрали найщасливішого бізнесмена

 
Найщасливішим бізнесменом в Індії жителі країни назвали мільярдера і голову ради директорів компанії ADAGGroup Анілу Амбані (AnilAmbani). Про це свідчать дані дослідницької фірми Synovate, пише газета TheEconomicTimes.

У трійку найбільш процвітаючих бізнесменів потрапили також 72-річний голова TataGroup, найбільшій компанії в Індії по капіталізації, Ратан Тата (RatanTata), а також брат Аніла Амбані - Мукеш Амбані (MukeshAmbani).

TheEconomicTimes відзначає, що Амбані вразив жителів Індії тим, що здійснює вранці довгі пробіжки. За кордоном Амбані відомий в основному тим, що називався пресою одним з претендентів на придбання футбольного клубу Евертон, що грає в англійській прем"єр-лізі. Статок Амбані оцінюється журналом Forbes в 12,5 мільярда доларів.

Серед зарубіжних бізнесменів жителі Індії відзначили двох найбагатших людей в світі - засновника Microsoft Біла Гейтса і інвестора Уоррена Баффета.

Опитування проводилося у восьми найбільших містах Індії. У ньому могли брати участь тільки жителі країни старше 25 і молодше 45 років.

Зараз ви читаєте новину «В Індії вибрали найщасливішого бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути