Ексклюзиви
вівторок, 08 квітня 2008 12:53

В Індії терміти пограбували банк

Трейдер з індійського штату Біхар втратив всі свої заощадження через термітів, що з"їли його гроші, що зберігаються в банківській ячейці, повідомляє ВВС.

За словами Дварікі Прасада, у вересні 2005 року він поклав в банківський осередок державного Центрального Банку Індії 450 тисяч рупій (11 тисяч доларів) у валюті, 232 тисячі рупій (5660 доларів) цінними паперами, а також золоті та срібні прикраси. Трейдер зізнався, що перебуває в конфлікті з дружиною і хотів убезпечити свої заощадження, поклавши їх в банківський сейф. Проте коли він відкрив його в січні 2008 року, усередині він виявив тільки пил і недоїдки цінних паперів.

"Я розорений. Я просто не знаю, що робити, адже я збирав ці гроші, щоб забезпечити собі старість", - зізнався постраждалий.

У банці стверджують, що вивісили попередження про термітів 8 травня 2007 року і рекомендували забрати цінні папери з сейфів. В той же час там визнають, що не зв"язувалися з кожним клієнтом індивідуально.

За словами представника банку, коли від клієнтів почали поступати скарги на мурашок, приміщення було оброблене інсектицидом. На його думку, клієнтові нема в чому винити банк, адже ячейка залишилася цілою і неушкодженою.

"Банк не несе відповідальності за збереження депозитів усередині сейфа, він відповідає, тільки якщо ячейка була зламана", - сказав менеджер банку. Скаргу клієнта передали у вищі інстанції, проте в банці вважають, що йому навряд чи варто сподіватися на отримання компенсації, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «В Індії терміти пограбували банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути