Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 08:56

В Індії через вибухи постраждали 100 людей

В результаті низки вибухів на неспокійному північному сході Індії постраждали близько 100 осіб. Чотири вибухи сталися з півторагодинним інтервалом в жвавих місцях міста Агартали - адміністративного центру штату Тріпура.

В цей час торгові площі міста були переповнені покупцями, які відзначали мусульманське свято Ід аль-Фітр та готувалися до одного з індуїстських свят. В результаті вибухів загинули 2 людини, ще близько 100 осіб отримали поранення. 20 людей госпіталізовано в серйозному стані, повідомили в місцевій поліції, передає AssociatedPress.

Індійським правоохоронним органам відомо два екстремістські угруповання, що раніше діяли в штаті, - "Тигри звільнення Тріпури" та "Національно-визвольний фронт Тріпури". Проте останнім часом обидва угруповання поводилися відносно спокійно, і поки рано говорити про їхню причетність до терактів в Агарталі, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «В Індії через вибухи постраждали 100 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути