Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 15:10

В Євпаторії сталися 3 пожежі поспіль: 5 людей загинули

У вечір і ніч проти 11-го лютого в Євпаторії сталися 3 пожежі, на яких загинули 5 людей.

Про це повідомила прес-служба МНС України на своєму офіційному веб-сайті.

Перший виклик підрозділи МНС отримали близько 20:00 10-го лютого. У будинку на вулиці Желябова горіла хата 63-річного чоловіка. Бійці МНС швидко приборкали вогонь, але врятувати людину було вже неможливо. За словами його сусідів, дідусь сильно випивав, і однією з причин пожежі могло бути необережне поводження з вогнем у нетверезому стані.

За деякий час горіло у п"ятиповерхівці на вулиці Чапаєва, у помешканні на першому поверсі, що зажило в сусідів дурної слави. Звідти вискочили двоє закопчених чоловіків, які кричали, що всередині залишилася ще одна людина. Рятувальники МНС виявили їхнього 25-річного приятеля в охопленому вогнем туалеті без ознак життя. Причину його смерті і пожежі встановлюють. "Тут постійно збиралися якісь підозрілі особи, – розповіли сусіди. – Пиячили, лаялися, справжнє кубло влаштували".

І практично одразу, тільки пожежники встигли загасити вогонь, трапилася пожежа у старому приватному будинку на вулиці Заміській. Усередині бійці МНС виявили тіло жінки. І вже під ранок – ще два сильно обгорілих тіла, впізнати які не вдалося. Причину пожежі ще встановлюють. Триває розбирання конструкцій, адже, ймовірно, під ними може перебувати тіло ще одного загиблого учасника застілля.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «В Євпаторії сталися 3 пожежі поспіль: 5 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути