неділя, 20 квітня 2008 16:46

В ДТП в Іспанії загинули дев"ять фінських туристів (ФОТО)

Число загиблих фінських туристів в автокатастрофі на півдні Іспанії збільшилося до дев"яти осіб, ще 22 постраждалих знаходяться в лікарні у важкому стані, повідомило в неділю Національне радіо Іспанії з посиланням на службу швидкої допомоги.

Дев"ятою жертвою катастрофи стала 7-річна фінська дівчинка, яка померла від отриманих поранень, відзначило радіо.

Причиною автокатастрофи, що сталась в суботу увечері на 224-му кілометрі шосе А-7 між містами-курортами Бенальмадена і Торремолінос, стало порушення правил обгону, допущене п"яним водієм позашляховика під час сильного дощу, відзначає ЗМІ.

Автобус компанії TUI, в якому 44 фінських туриста їхали в аеропорт Малаги, перекинувся і отримав сильні пошкодження. Щоб надати допомогу пораненим і витягнути тіла загиблих, довелося чекати загін рятувальників із спецтехнікою, зокрема двома потужними кранами, йдеться в повідомленні.

"Медична допомога була надана 35 постраждалим, з яких 22 людини госпіталізовано у важкому стані в три лікарні Малаги", - уточнюється в повідомленні.

В рятувальних роботах брали участь бійці цивільної оборони, активісти Червоного Хреста, рятувальники служби "112" і цивільні гвардійці (жандарми). Було задіяно 20 санітарних машин служби "швидкої допомоги", повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «В ДТП в Іспанії загинули дев"ять фінських туристів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути