неділя, 01 червня 2008 17:36

В Чернігові відбувся дитячий фестиваль клоунади

У Чернігові проходять просвітницькі, культурно-мистецькі та спортивні заходи, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей.

У Центральному міському парку культури і відпочинку проходить свято для дітей, організоване міською владою та громадськими організаціями.

Для юних жителів міста організовані конкурси, змагання, переможці яких отримують солодощі, а також квитки на атракціони парку.

У рамках свята пройшов міський дитячий фестиваль клоунади. Як повідомив художній керівник арт-шоу "Балаганчик" Олег Посполітак, фестиваль проводився з метою виявлення серед чернігівських школярів обдарованих дітей, які хочуть працювати в оригінальному жанрі.

Дитячий фестиваль клоунади фінансувався з міського бюджету як проект, що переміг у конкурсі проектів, запропонованих громадськими організаціями міста.

"Якщо буде традицією, то дитячі студії будуть представляти свої кращі здобутки", - сподівається Посполітак. Він також зауважив, що клоуни з арт-шоу "Балаганчик" працюватимуть для дітей у парку протягом 6 годин.

За даними міського відділу у справах сім`ї та молоді, свої програми до Міжнародного Дня захисту дітей підготували клуби за місцем проживання, а міський Центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з волонтерами з громадських організацій відкрив третій сезон ігротек "Відпочиваємо здорово".

Громадські організації організовують розваги та змагання для дітей у різних мікрорайонах Чернігова, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Чернігові відбувся дитячий фестиваль клоунади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути