четвер, 15 січня 2009 12:59

У Чернігові зловмисники на санчатах викрали банкомат

У Чернігові з приміщення адміністративної будівлі нафтобази невідомі зловмисники викрали банкомат.

Як повідомили у міському відділі міліції, на момент зникнення в банкоматі залишалося понад 37 тис. грн.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце злочину, виявила розбите скло у дверях будівлі, через яке зловмисники відкрили засув. Банкомат стояв при вході до приміщення і не був прикріплений до підлоги.

Під час ретельного огляду прилеглої території оперативники побачили сліди санчат, які вели до пустиря у районі однієї із сусідніх вулиць. У полі, неподалік майданчика, де комунальники вивантажують зібраний у місті сніг, знаходився пошкоджений банкомат. Спеціалісти банку констатували відсутність в апараті однієї з касет (як з"ясувалося згодом, валютної).

За однією з версій слідства, зловмисники вибрали якраз той момент, коли охорона розпочала обхід території і залишила будівлю. Вони розбили скло, проникли крізь двері і винесли 450-кілограмовий банкомат. Повантаживши його на санчата та спустилися з гори на пустир.

Ймовірно, що злодії сподівалися розбагатіти валютою, тому й не стали відкривати відсік для гривень, а може просто все переплутали. Тож усі гроші, які були в банкоматі, так і лишилися в ньому до приходу міліції.

Слідчо-оперативна група передала пошкоджений банкомат законним власникам. За даним фактом порушена кримінальна справа за статтею 194 ККУ "Умисне знищення або псування чужого майна". Слідство у справі триває, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові зловмисники на санчатах викрали банкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути