неділя, 02 березня 2008 15:22

В Чернігові підробляли дитячі іграшки з лейбом Made in China

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники Управління з боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області виявили в Чернігові підпільний цех з виробництва дитячих іграшок.

Як повідомили у Центрі громадських зв`язків УМВС в області, в кустарних умовах, використовуючи пристосовані верстати, виготовлялися м`які дитячі іграшки. Продукція не відповідала встановленим стандартам, нормам, правилам і технічним умовам виробництва. "Родзинкою" м`яких іграшок була лейба про походження товару - Made in China, хоча реально продукція була 100% українською. У підпільному цеху працювали 6 найманих робітників, які не були оформлені у встановленому законом порядку.

Оперативники в ході огляду приміщення виявили та вилучили 4 швейні верстати, 2 деревообробні верстати, 1 верстат для подрібнення поролону, сировину для виготовлення м`яких іграшок (поролон, синтепон, тканини, дерев`яні заготовки) та готову продукцію - всього на суму близько 40 тис. грн., повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Чернігові підробляли дитячі іграшки з лейбом Made in China». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути