Ексклюзиви
понеділок, 30 червня 2008 12:51

В центрі Сухумі стались декілька вибухів

30 червня біля полудня на центральному ринку Сухумі сталися декілька вибухів.

Інформацію про це підтвердили мер міста Аліас Лабахуа і представник адміністрації абхазького президента. Як повідомила прокурор Сухумі Аліса Бігвава, вибухові пристрої були закладені поблизу зупинок маршрутних таксі.

За даними агентства, вибухів було два. В результаті, за попередньою інформацією, п"ятеро людей отримали легкі осколкові поранення.

Нагадаємо, що напередодні, 29 червня, вибухи сталися в центрі курортного абхазького міста Гагри. В результаті поранено шестеро людей.

Президент невизнаної республіки Сергій Багапш звинуватив Грузію в організації вибухів в Гаграх. За його словами, грузинська влада намагається зірвати курортний сезон в Абхазії. У Тбілісі відкинули ці звинувачення: представник МВС Грузії Шота Утіашвілі назвав їх "абсолютною брехнею". Він припустив, що вибухи сталися в результаті протистояння абхазьких кланів, що борються за владу, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Сухумі стались декілька вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути