неділя, 01 червня 2008 17:08

В центрі Мадрида сталися масові безлади

В центрі іспанської столиці в неділю сталися масові безлади, організовані антифашистською молоддю, декілька людей затримано.

Безлади почалися, коли більше 300 молодих людей, активістів різних антифашистських організацій, зібралися на центральній площі Мадрида - Пуэрта-дель-Соль, щоб висловити протест проти мітингу неофашистського угрупування "Національна демократія", що пройшов тут в суботу.

"Мітинг антифашистів, на відміну від мітингу "Національної демократії", не був санкціонований, тому поліція зажадала від його учасників розійтися, після чого і почалися безлади", - пояснив представник столичної поліції.

На знак протесту проти дій поліції, антифашисти почали перевертати сміттєві контейнери, ламати столи і стільці довколишніх кафе, кидати пляшки поліцейських, спробували перекрити рух на магістралі Гран-Віа.

"Співробітникам прибулого спецназу довелося застосувати проти антифашистів спецзасоби, щоб припинити безлади", - сказав представник поліції, додавши, що "декілька учасників безладів затримано". РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Мадрида сталися масові безлади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути