вівторок, 12 червня 2007 12:24

В Британії курд задушив і розчленував свою дочку за "неправильну" любов

У вбивстві 20-річними Баназ Махмуд визнані винними її рідний батько і дядько. Ухвалу виніс в понеділок суд британського Бірмінгема. 52-річний Махмуд Махмуд, іракський курд, що влаштувався у Великобританії, задушив дочку за допомогою шнурка, "захищаючи честь сім"ї". Допомагав йому при цьому брат - 51-річний Арі Махмуд.

"Вона так хотіла вирватися звідси, стати вільною людиною, виходити з дому, коли захоче, розумієте? А не сидіти весь час вдоиа і робити те, що їй накажуть", - говорить сестра вбитої Бехал Махмуд.

Тіло дівчини розчленували, поклали у валізу і зарили у внутрішньому дворі будинку. Ще двоє співучасників вбивства переховуються.

Баназ поплатилася життям за те, що наважилася полюбити не іракського курда, а вихідця з Ірану. Сім"я визнала, що дівчина придбала західні замашки і ганьбить свій рід. Баназ неодноразово зверталася в поліцію, стверджуючи, що її життя в небезпеці. Але скарги дівчини не були прийняті серйозно, повідомляє Sky News.

Зараз ви читаєте новину «В Британії курд задушив і розчленував свою дочку за "неправильну" любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути