Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2007 12:49

В Аргентині заарештували півня

Аргентинські поліцейські заарештували півня за те, що він незаконно проник на чужу територію і поклював коштовну індійську маску.

Жителька містечка Формоса Ліліана Ріос принесла порушника в поліцейську дільницю і зажадала заарештувати його. Жінка заявила стражам порядку, що була в будинку, коли почула гавкіт собак, і, вийшовши в двір, побачила, як півень розправляється з коштовним подарунком, привезеним з Болівії.

Поліцейські швидко знайшли власника порушника порядку, однак він навідріз відмовився відшкодувати збиток. Їм не залишалося нічого іншого, як помістити півня в камеру попереднього ув"язнення.

Ліліана Ріос заявила, що подасть позов до суду на господаря птаха і буде домагатися відшкодування збитку, тому що індійська маска являє собою велику культурну цінність.

Аргентинські юристи вважають, що цей випадок ввійде в історію судової практики країни. Вперше в Аргентині на лаві підсудних може виявитися півень, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині заарештували півня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути