пʼятниця, 21 грудня 2007 17:37

В Японії ліквідували пожежу на хімічному заводі "Міцубісі": 2-є загиблих

Погашена пожежа, що виникла в п"ятницю на хімічному заводі компанії "Міцубісі" в японському місті Камісу префектури Ібаракі.

Пожежники знайшли двох загиблих у розвалинах промислової печі, повідомляють японські ЗМІ.

Завод спеціалізується на очищенні газів - етилену і пропилену. У момент спалаху в цеху, імовірно, знаходилися четверо робочих. На даний момент поліція проводить пізнання загиблих. Рятувальники шукають двох зниклих робочих.

Приблизно за десять хвилин до спалаху група робочих почала роботи з ремонту однієї з печей. За повідомленнями пожежників, "висока вірогідність того, що пожежа виникла в результаті витоку охолоджуючої рідини температурою 190 градусів".

Будівля заводу ззагорілася в 11.30 за місцевим часом. Спочатку над будівлею з"явилася чорна хмара диму, потім - полум"я. Як повідомив телеканал NHK, дим помітили робочі заводу, коли поверталися в цехи з обіду.

Завод почав роботу в 1992 році. На підприємстві працюють 1,12 тисячі чоловік. За даними пожежної охорони префектури Ібаракі, п"ять років тому завод вже горів унаслідок витоку вуглеводню, повідомляють РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Японії ліквідували пожежу на хімічному заводі "Міцубісі": 2-є загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути